Valo-kuoro

 

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kuorolaiset.

Valo-kuoro aloitti toimintansa maaliskuussa 2009. Tällä hetkellä laulajia on noin 30 ja mukaan mahtuvat kaikki halukkaat. Kuoro on tarkoitettu kaikille 4-16 vuotiaille lapsille. Harjoituksissa alle kouluikäiset, eli etuvalot, ja koululaiset, eli takavalot, harjoittelevat omissa ryhmissään. Vanhemmille laulajille annamme heidän halutessaan jo vastuullisempia tehtäviä ja nuorimmat ovat innostamassa ja ilostuttamassa meitä reippaudellaan. Yhdessä Jumalaa palvellen saamme hienoja hetkiä ja asioita aikaan.

 

Kuoron tarkoitus

Kuorossa opettelemme tuntemaan Jeesusta ja hänen opetuksiaan paremmin sekä opimme, miten hoitaa mahdollisimman hyvin omaa uskoa Jumalaan. Kuorolaiset saavat palvella omalla paikallaan Jumalaa niin harjoituksissa kuin esiintymisissä ja mahdollisissa muissa tempauksissa. Tietenkin laulamme Jippii-lauluja ja esiinnymme sekä oman kuoron että yhdessä ison Jippii-kuoron kanssa.

Milloin?

Valo-kuoro harjoittelee kouluvuoden aikana maanantaisin klo 18-19.15 rukoushuoneella Puistokatu 6:ssa. Tule laulamaan Valo-kuoroon ja pyydä kaverisikin mukaan! Ilmoittaudu tai kysy lisää osoitteessa valokuoro[at]turunhelluntaisrk[dot]fi tai tule harjoituksiin etukäteen ilmoittautumatta.

Haluatko esirukoilijaksi? Tavoitteena on, että jokaisella vetäjällä ja kuorolaisella on oma esirukoilija. On hienoa ja tärkeää, jos voit ottaa oman kuorosta. Ilmoittaudu osoitteeseen valokuoro[at]turunhelluntaisrk[dot]fi.

VALO-KUORON OHJELMA KEVÄT 2019

 

 

Päiväm.

 

21.1.

HARJOITUKSET 

28.1.

HARJOITUKSET 

4.2.

HARJOITUKSET 

11.2.

HARJOITUKSET 

18.2.

HIIHTOLOMA

25.2.

HARJOITUKSET

LA 2.3.

ESIINTYMINEN BETEL-KIRKOSSA

4.3.

Ei HARJOITUKSIA

11.3.

HARJOITUKSET

18.3.

HARJOITUKSET

SU 24.3.

ESIINTYMINEN TURUN HELLUNTAISEURAKUNTA, JUMALANPALVELUS

25.3.

EI HARJOITUKSIA

1.4.

HARJOITUKSET

MA 8.4.

ESIINTYMINEN Mainiokoti Katariinassa, Kaarinassa

15.4.

HARJOITUKSET

MA 22.4

ESIINTYMINEN TURUN MIKAELINKIRKOSSA -
KIRKONMÄKI TAPAHTUMAN MIKAELMESSUSSA

29.4.

HARJOITUKSET

6.5.

HARJOITUKSET

13.5.

HARJOITUKSET

LA 18.5.

ESIINTYMINEN AURANMAAN HELLUNTAISEURAKUNNASSA - LASTENTAPAHTUMASSA
6.6 tai 7.6. 

ESIINTYMINEN SALOSSA