Search
Close this search box.

Lähde luontoon la 8.6.

Lähde luontoon ja Suhteellisen hyvää yhdistävät voimansa tekemällä yhteisretken Teijon kansallispuistoon 8.6. Ohjelmassa on Matildanjärven kierros, Lassi ja Merja Laamasen alustus itsetunnosta ja minäkuvasta sekä Mathildedahlin ruukkikylään tutustumista. Mathildedahlissa on ruukkipäivä 8.6, jossa on runsaasti ohjelmaa, mm. käsityöläisten työnäytöksiä. Matildanjärven kierros on helppokulkuinen, kauniissa järvimaastossa tehtävä kierros, jonka pituus on noin 5 km.

Yhteisretki tehdään linja-autolla. Bussi lähtee 8.6 klo 9:00 osoitteesta Puistokatu 6b. Paluu samaan paikkaan viimeistään klo 17:00-18:00. Ilmoittautuminen on vapaaehtoista, mutta voit sen tehdä esimerkiksi Vesa Partaselle p. 0405817359. Vesalta saat myös tarvittaessa lisätietoja retkestä. Linja-autossa kerätään vapaaehtoinen maksu kustannusten kattamiseksi.

Tervetuloa mukaan ennätyssuurella joukolla hienoon kohteeseen, tapaamaan sinulle mahdollisesti uusia ihmisiä sekä nauttimaan kaikesta siitä, mitä Jumala on retkipäiväämme varannut.

Ota mukaan:
– Sään mukainen varustus
– Omat eväät
– Reipas mieli
+ kaikki mitä tarvitset            

Scroll to Top