Kasvupolun kurssit keväällä 2016

Kasvupolkumme päämääränä on auttaa ihmistä löytämään elämänsä jumalallinen tarkoitus ja elämään sitä todeksi. Polku koostuu tällä hetkellä seitsemästä eri moduulista.

Alfa Uskon perusteet ►Voittava elämä ►Palveleva elämä ►Lähellä ihmistä -solukoulutus Kairos-kurssi ►Johtajuuskoulutus MLM

Keväällä 2016 kursseista järjestetään Uskon Perusteet ja Johtajuuskoulutus MLM

Ilmoittautumiset toimisto[at]turunhelluntaisrk[dot]fi tai 041-5363645 viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua.

Alfa 

Kymmenen viikon mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinukson perusasioita leppoisassa ilmapiirissä luentojen ja keskustelun kautta. Yhteyttä luodaan iltapalan ääressä.

Uskon perusteet

Kurssi auttaa hahmottamaan uskon perusasiat kirkkaasti. Siksi siitä on hyötyä vuosikymmeniäkin uskossa olleille, ei vain uusille uskoville. Kurssilla puhutaan mm. lunastuksesta, Raamatusta, seurakunnasta, kasteesta, uskovan ihmisen vihollisista ja ongelmista sekä Pyhästä Hengestä ja Jumalan johdatuksen kokemisesta. Kurssi kokoontuu yhdeksän viikon ajan kerran viikossa.

Torstaisin 3.3. -  5.5.2016 klo 18-19.30

Voittava Elämä

Kurssin päämääränä on Jumalan todellinen kohtaaminen, jonka kautta uskova voi oppia elämään Hengessä, riippuvaisena Jumalasta ja turvautuen ristin voimaan. Kurssi sisältää kuusi luentoa sekä aikaa rukoukseen ja keskusteluun. Aiheina ovat ristin voima, anteeksianto, sisäiset haavat, Pyhän Hengen täyteys, elämä Jeesuksen yhteydessä ja voittava elämä. Kurssimaksu 20€ (materiaali ja ruoat).

Palveleva Elämä

Tämän kurssin tarkoituksena on auttaa ihmisiä tunnistamaan lahjansa ja löytämään niiden mukainen palvelutehtävä. Siksi kurssilla käsitellään mm. hengellisten lahjojen tunnistamista ja käyttämistä, Jumalan tahtoa elämässämme, Jumalan palvelijan ominaisuuksia, uskovan viittä kasvuvaihetta sekä luonteen kehittymistä. Kurssi kokoontuu yhdeksän viikon ajan kerran viikossa.

Lähellä ihmistä - solukoulutus

Solukoulutus selventää solurakenteen tavoitteet ja antaa samalla hyvät eväät myös solun johtamiseen. Neljän illan koulutuksessa käydään läpi mm. solutoiminnan periaatteita, solun johtajan ja jäsenten kasvamista sekä soluillan rakennetta. Lisäksi perehdytään ryhmädynamiikan saloihin, solun kehitysvaiheisiin ja evankeliointiin solujen kautta. Koulutusta suositellaan kaikille solujen jäsenille ja solutoiminnasta kiinnostuneille.

Kairos -kurssi

Kairos-kurssi on interaktiivinen intensiivikurssi maailman lähetystyöstä. Se on suunniteltu kouluttamaan, inspiroimaan ja haastamaan. Kurssilla käytetään erilaisia oppimistapoja kuten ryhmäkeskusteluja, lyhyitä luentoja, hartaushetkiä, videoita ja erilaisia aktiviteetteja. Kurssi tarjoaa raamatullisen, historiallisen, strategisen ja kulttuurisen näkökulman lähetystyöhön.

Kairos-kurssi on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, juuri sinulle, joka tahdot syttyä koko seurakunnan kattavalle lähetysnäylle.

Lisätietoa: www.kairoskurssi.fi

Johtajuuskoulutus MLM

Innostava ja rohkaiseva koulutus kaikkien työmuotojen vastuunkantajille. Kansainvälisesti arvostettu oppimateriaali auttaa soveltamaan Raamatun opetuksia omaan työhön ja ihmisten kanssa toimimiseen. Koulutus sisältää kuusi kolmen torstai-illan kokoontumista puolentoista vuoden aikana.

I jakso torstaisin 4.-18.2.2016 klo 18-20.30

II jakso torstaisin 14.-28.4.2016 klo 18-20.30

 

Uskomme niihin mahdollisuuksiin, joita Jumala on istuttanut ihmisiin. Kasvupolku auttaa näitä mahdollisuuksia tulemaan esiin siunaukseksi sinulle, toisille ihmisille ja Jumalan valtakunnalle.

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

Toimisto avoinna
ma, ti ja to 10-13, ke 11-13. Perjantaisin suljettu.

Tilinumerot
Seurakuntatili
FI72 5711 5810 0004 46
MobilePay 23930

Lähetystili
FI08 5711 5810 0006 28

Rakennus- ja kunnossapitotili
FI15 5711 5850 0141 66
MobilePay 63470