Diakonia

Vanhukset

Diakoniatiimi tuo avun koteihin ja laitoksiin niille vanhuksille ja sairaille, jotka eivät kykene tulemaan seurakunnan tilaisuuksiin. Muistamme myös ikääntyneitä seurakuntalaisia, kun he täyttävät vuosia ja osallistumme hautajaisiin omaisten sitä toivoessa.

Vammaiset

Käsi Kädessä -illat ovat seurakuntamme järjestämää toimintaa vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Illoissa tarjotaan heille sekä sosiaalista että hengellistä ravintoa. Toiminta perustuu toisten kanssa olemiseen ja se on puettu iloiseen ja välittömään muotoon.

Seuraathan tapahtumia osoitteesta www.kasikadessa.net

Hyvän mielen lounas

Työttömille ja vähäosaisille tarjotaan seurakuntamme tiloissa ruokaa joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo 12. Maittavan lounaan lisäksi tilaisuus sisältää lyhyen hartaushetken. Useimmiten ruokaa voi saada myös mukaan. Ruokailua ei järjestetä kesä- ja heinäkuussa. Ruokailun jälkeen osallistujille jaetaan ruokakassit yhteistyössä Operaatio Ruokakassin kanssa.

Päihdetyö

Seurakuntamme tekee päihdetyötä alkoholistien ja huumausaineiden käyttäjien parissa yhteistyössä Raision KAN-kodin kanssa, www.kan.fi.

Vankilatyö

Vankilatyötä tehdään pitämällä yhteyttä vankeihin ja vierailemalle heidän luonaan. Toisinaan vankiloissa järjestetään hengellisiä tilaisuuksia. Vangeilla on halutessaan mahdollisuus myös sielunhoidollisiin keskusteluihin.

Sielunhoito

Sielunhoitoa antavat seurakunnassamme pastorit ja seurakunnan tähän tehtävään valtuuttamat henkilöt. Keskusteluapua tarvitsevat ihmiset varaavat ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Lisää tietoa ajanvarauksesta sekä sielunhoitopuhelimesta löytyy palvelevat puhelimet -sivulta.

Seurakunnassamme järjestetään myös pienryhmissä sisäisen parantumisen kursseja. Hoitava rukous -ryhmä ja syventävä jatkoryhmä Toipumisen tie sisältävät 7-10 kokoontumiskertaa.

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

Toimisto avoinna
ma, ti ja to 10-13, ke 11-13. Perjantaisin suljettu.
Toimistomme palvelee puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asiakasvastaanotto on suljettu toistaiseksi.

Tilinumerot
Seurakuntatili
FI72 5711 5810 0004 46
MobilePay 23930

Lähetystili
FI08 5711 5810 0006 28

Rakennus- ja kunnossapitotili
FI15 5711 5850 0141 66
MobilePay 63470