Seurakunta

Jumalanpalveluksemme ovat ilmeeltään vapaamuotoisia ja koostuvat Jumalan sanan opettamisesta, rukouksesta ja musiikista. Tilaisuuksissa on mahdollista saada henkilökohtaista esirukousta. Haluamme tukea seurakuntalaisten hengellistä kasvua myös pienryhmien ja koulutusten kautta. Opetuksessa korostetaan Raamattua seurakunnan toiminnan ja koko elämän ohjekirjana. Uskomme, että Pyhä Henki toimii samalla tavoin kuin Raamatun aikoina, mikä näkyy seurakunnassa käytännössä armolahjojen toiminnan kautta.

Elämän syvä sisältö löytyy Jumalasuhteen ja ihmissuhteiden läheisyydestä. Siksi näkynämme on elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä. Haluamme nähdä seurakunnan, jonka jäsenet elävät yhteydessä Jumalaan ja palvelevat lähimmäisiään.

Jeesus antoi lähetyskäskyssään (Matt. 28:18-20) tehtävän kertoa ja opettaa kaikille pelastavasta Jumalasta. Toteutamme tätä ulkomailla lähetystyön kautta ja Turussa seurakunnan keskellä.

Toimintamme perustuu seurakunnan jäsenten vahvaan vapaaehtoiseen panokseen. Seurakunta ei peri kirkollisveroa tai jäsenmaksua, vaan kulut katetaan vapaaehtoisin kolehdein. Seurakunnan jäseneksi voi liittyä, jos on tunnustanut uskonsa Jeesukseen ja uskoon tulonsa jälkeen käynyt kasteella. Olet tervetullut mukaan joukkoomme, vaikka et olisikaan seurakuntamme jäsen.

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

 
Toimisto avoinna ma, ti ja to 10-13, ke 11-13.
Perjantaisin suljettu.