Leiriläiseksi!

Ilmoittautuminen kesäleireille 2018 on nyt auki.

Kesä ja sen myötä leirit lähestyvät. Ilmoitathan lapsesi ajoissa leirille, viimeistään 3.6.2018. Leirille mahtuu vain rajallinen määrä leiriläisiä joten ilmoittautumisajan jälkeen ei leirille enää voi ilmoittautua. Ilmoittautumisen voit tehdä nyt leiriläisten ilmoittautumislomakkeella K7-leirille tai K10-leirille. Täytäthän jokaisesta leiriläisestä oman lomakkeensa.

Lisätietoa leireistä antavat leirien johtajat. Lastenleiri Arto Kemlin arto.kemlin[at]turunhelluntaisrk[dot]fi ja Yx-kesäleiri Sirkku Kemppainen sirkkujohanna[at]gmail[dot]com

 

Työntekijöitä tarvitaan

Kesäleirejä on mahdotonta järjestää ilman osaavaa ja innostunutta työntekijäjoukkoa. "Työntekijäksi" sivulta löydät tietoa leirien työtehtävistä.

Jos haluat tulla mukaan kesäleirityöhön voit ilmoittautua työntekijöiden ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että jokaisesta työntekijästä pitää täyttää oma ilmoittautumiskaavake ja myös työntekijöiden mukana tulevat lapset pitää ilmoittaa leiriläisiksi tai alle leiri-ikäiset naperoiksi K7-leirille tai naperoiksi K10-leirile.

Työntekijöiden alaikäraja

Työntekijöiksi voivat ilmoittautua 16 vuotiaista alkaen.