Usko tai älä

Käyttäjän Toivo Pohjolainen kuva
To, 15.11.2018 -- Toivo Pohjolainen

Teen Sinulle kysymyksen: Onko taivas ja helvetti olemassa? 
- No niin, yrität pelotella minut uskovaiseksi. - Onko tämä vastauksesi? 

Lähestytäänpä asiaa siltä kannalta, että ei tuolla asialla olekaan väliä. Olen tullut ikään, missä katsellaan elämää taaksepäin. Tulin uskoon kymmenvuotiaana. Sain silloin syntini anteeksi ja Jeesuksen kumppaniksi elämääni. Olen usein pohtinut, että mitä tekisin jos saisin palata siihen toukokuiseen iltaan kauan sitten ja tietäisin kaiken sen mitä tänään tiedän elämästäni. Saisin myös jostain varman tiedon, että taivasta ja helvettiä ei ole olemassa. Antaisinko silti edelleen elämäni Jumalan käteen? KYLLÄ! Miksi?
Kohta 60 vuotta olen elänyt uskossa. Mitä se on antanut minulle? Henkisesti rikkaan ja mielenkiintoisen elämän. Olen tavannut valtavan määrän mielenkiintoisia ihmisiä ja kokenut elämässäni sellaista mitä en muuten olisi voinut kokea. Olen saanut Jumalalta rukousvastauksena monia hyviä asioita. Jumala on kuullut monta kertaa rukouksiani ja vastannut niihin ihan konkreettisesti. Niin, sitä varmuutta minulta ei saa kaivamallakaan pois, että Jumala on olemassa ja Jeesus elää. 
Elämääni on mahtunut hyviä ja huonoja päiviä. Joka päivä olen kuitenkin kokenut Jumalan ja Jeesuksen olevan kanssani. Joskus pahoina päivinä olen kapinoinut Jumalaa vastaan ja kysynyt, miksi sallit minulle tällaista. Hän on vastannut, että eikö sinulle riitä armoni, armosta olet minun lapseni ja loppupeleissä pidän sinusta huolen. 
Olen siis elämäni varrella oppinut ymmärtämään, että Jumala on olemassa ja Hänen sanansa Raamattu on totta. Raamattu ilmoittaa selvästi, että taivas on olemassa. Uskoitpa sen tai et. Taivas on varattu niille, jotka uskovat Jeesukseen ja Hänen sovitustyöhönsä. siellä on paikka minulle ja myös Sinulle (kun uskot Jeesukseen).