Rakastu uudelleen Jeesukseen

Käyttäjän Marjut Rantala kuva
La, 17.12.2022 -- Marjut Rantala

Yllä olevan otsakkeen kirjoitin muistiin jo syyskuussa, kun mietin joulukuun tulevaa blogikirjoitustani. Itse asiassa se sopii otsikoksi erittäin hyvin, vaikka sisältö on eri kuin tuolloin ajattelin.

Olen lukenut joulukuun alusta Raamattu-sovelluksesta suunnitelmaa nimeltä ’Iloa maailmaasi! Lähtölaskenta jouluun’. Se on vienyt pohtimaan asioiden tärkeysjärjestystä upealla tavalla, ilmaissut Jumalan ääretöntä rakkautta ihmisiä kohtaan antamalla oman Poikansa syntyä ihmiseksi meidän keskuuteemme täyttämään Hänen aikojen alusta olleen suunnitelmansa.

Monesti rukouksemme ovat kuin ostoslista, jota luettelemme ja odotamme Jumalan vastaavan niihin. Anominen ei todellakaan ole väärin, mutta ennen kaikkea tätä, Jumala odottaa ja toivoo, että viettäisimme aikaa Hänen kanssaan, Hänen läsnäolossaan.

Jaak. 4:5  ”Vai luuletteko, että Raamattu syyttä sanoo: ’Mustasukkaisen kiihkeästi hän halajaa henkeä, jonka on meihin pannut’?”

Odottaminen nykyisessä kiireisessä maailmassa on vaikeaa. Mutta monesti syy, miksi vastausta ei tule odottamallamme hetkellä on se, että silloin ei Jumala saa kunniaa. Mutta kun vastaus saapuu Jumalan aikataulussa, Hän saa kaiken kunnian eikä ihminen. Jumala tahtoo puuttua elämäämme ja viedä sitä siihen suuntaan, jonka Hän on meille suunnitellut. Me emme vain usein näe sitä tai suunta on aivan päinvastainen kuin itse toivomme. Lopulta, jos suostumme Hänen valitsemaan tiehen, se osoittautuu parhaaksi mahdolliseksi kaikin puolin.

Jeesuksen tunteminen ja Hänen läsnäolossaan oleminen tuottaa suurinta ja syvintä iloa, mitä voit elämässäsi kokea! Pysähdy siis tänä jouluna seimen Lapsen äärelle, Hänen läsnäoloonsa ja - Rakastu uudelleen Jeesukseen!

Luuk. 1:46-47 ”Silloin Maria sanoi: - Minun sieluni ylistää Herran suuruutta, minun henkeni riemuitsee Jumalasta, Vapahtajastani,”

 

Siunattua joulun aikaa!

Marjut Rantala

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

Toimisto avoinna
ma, ti ja to 10-13, ke 11-13. Perjantaisin suljettu.

Tilinumerot
Seurakuntatili
FI72 5711 5810 0004 46
MobilePay 23930

Lähetystili
FI08 5711 5810 0006 28

Rakennus- ja kunnossapitotili
FI15 5711 5850 0141 66
MobilePay 63470