Yx-illat varhaisnuorille

Yx-illat ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat perjantai-iltoihisi jotain muuta, kuin pelkkää kotona hengailua. Iltojen aikana pelaamme, musisoimme, bingoamme, tapaamme kavereita, syömme, juttelemme ja opimme elämästä sekä Raamatusta. Tämän lisäksi pidämme toisinaan leirejä, käymme konserteissa, keilaamassa ja kiipeilemässä jne. 

Yx-iltoihin ovat tervetulleita kaikki 5.-8. luokkalaiset. Kokoonnumme porukalla yhteen kouluvuoden aikana joka toinen perjantai Turun Helluntaiseurakunnalle. Illat alkavat klo 18 ja lopetamme klo 20.30. Toivomme, että Yx-iltojen avulla sinulla olisi mahdollisuus tutustua seurakuntamme hienoon varhaisnuorten porukkaan ja löytää siinä oma paikkasi.

Mikäli haluat saada säännöllisesti tietoa Yx-iltojen tulevista tapahtumista, lähetä sähköpostia osoitteeseen yx[at]turunhelluntaisrk[dot]fi. Lisäämme sinut sähköpostilistalle, jonka kautta jaamme aina tarpeen tullen infoa illoista. Meillä on myös avoin facebook -ryhmä, jonka kautta mainostamme ja jaamme tietoa illoista. Laita hakusanaksi Yx, niin löydät meidät.

Tervetuloa mukaan!